0894 540 042
0888 965 584

гр. Монтана
ул. Индустриална 30А

Работно време
Пон-Пт: 8:30-17:30

Контакти

Бетон Блок Монтана – Борса

Телефон: – 0894 540 042
Гр. Монтана, ул. Индустриална 30А
Управители: Гергана Николова – 0888 965 584; Милен Николов – 0888 965 569
e-mail: betonm@abv.bg